Adgangsbloggen om lås og adgangssystem.jpg

Skal du anskaffe nye låssystemer, prosjektere dem inn i et nybygg eller oppgradere eksisterende løsninger? Da er det en fordel med grunnleggende kompetanse på noen områder. Og den skal du kunne finne her i Adgangsbloggen.

Har du møtt på utfordringer og spørsmål som du ikke er helt oppdatert på i arbeidshverdagen? Det opplever nok de fleste av oss. På noen områder går utviklingen fort, og det er ikke lett å sette av tid til å få med seg alt som skjer.

I blogginnleggene her i Adgangsbloggen kommer vi til å ta for oss sentrale temaer hvor det er en fordel å ha litt faglig innsikt:

  • Elektronisk lås
  • Mekaniske låssystemer
  • Patenterte låssystemer
  • Adgangssystem
  • Adgangskontroll

Lav terskel

Lås- og adgangssystemer er et omfattende område og kan være utfordrende for både en arkitekt, ingeniør, driftsansvarlig eller en sikkerhetssjef. I Adgangsbloggen kommer du ikke til å møte et massivt faglig pensum. Tvert imot satser vi på en lav terskel for at du kjapt skal få de viktigste stikkordene på de ulike temaene.

Du vil nok møte noen faglige ord og uttrykk, men vi satser på et språk du forstår. For sikkerhets skyld kommer vi til å la deg få muligheten til å laste ned en elektronisk guide som blant annet inneholder de mest sentrale fagbegrepene.

Du kan jo ta en snarvei og se på den her.

Påfyll

Jeg vil hevde at du trenger det faglige påfyllet vi byr på i Adgangsbloggen.

Én årsak er at utviklingen går fort. Hva slags elektroniske løsninger bør din oppdragsgiver ha i sitt bygg?

En annen er innsikt i faktisk levetid. Det er ikke sikkert at det patenterte låssystemet i ditt bygg har så mye sikkerhet å by på lenger. Har du oversikt over hvor mange nøkkelkopier som er i sirkulasjon?

En tredje årsak er nytten av å kunne litt om dette i møtet med leverandørene. Har du en viss innsikt, gjør du en bedre jobb når du vurderer tilbudene du får fra låsesmeden eller elektroinstallatøren som skal levere og montere løsningene.

Abonnement

Den enkleste måten holde seg oppdatert på nye blogginnlegg er å registrere et abonnement og bli varslet på e-post.

Og det er absolutt tillatt å dele Adgangsbloggen med kolleger og samarbeidspartnere.

Velkommen til Adgangsbloggen. Jeg håper du får nytte av innholdet vi bygger opp her.

Gratis e-guide: Det du trenger å vite om lås- og adgangssystem Last ned nå