Har du kontroll på skallsikringen innenfor hoveddørene?

25. juni 2019

Begrepet skallsikring gjenspeiler ofte sikring av ytre dører og porter i bygget. Med den definisjonen tar du unødvendig risiko, både med tanke på sikkerheten til personalet, lokaler og data i hver enkelt virksomhet i bygget.

Les mer ›

Temaer: Sikkerhet, lås adgang og sikkerhet, Adgangskontrollsystem, Skallsikring

Adgangskontroll kan hindre tyveri fra byggeplass

23. april 2019



Flere steder i landet er byggeplasser plaget av omfattende tyverier av verktøy og utstyr. Midlertidig elektronisk adgangskontroll i byggeperioden kan være et bidrag til å redusere omfanget.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontroll, lås adgang og sikkerhet

Adgangskontrollen varsler om feil før problemene oppstår

12. mars 2019



Vi vet så altfor godt hva feil på en dør fører til. Konsekvenser som frustrasjon, irritasjon og kanskje en dråpe transpirasjon kan oppstå hvis hoveddøren kiler seg eller en motorlås går i stå. Med det rette adgangssystemet blir driftsansvarlig varslet før det går for langt.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontroll, lås adgang og sikkerhet, Adgangssystem, Prosjektering, Anskaffelse

Valg av adgangskontroll i skallsikringen

5. mars 2019



Skallsikringen omfatter både den ytre avlåsingen av et bygg og inngangene til hver virksomhets lokaler internt i bygget. Planleggingen av dette innebærer å velge et brukervennlig adgangssystem med oppegående teknologi og som innfrir på regelkrav.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontroll, lås adgang og sikkerhet, Adgangssystem, Prosjektering

Valg av adgangskontroll i leilighetsbygg

16. oktober 2018

Hvorfor monteres det enkle mekaniske låser i nye leiligheter med høy standard? Det finnes velprøvde elektroniske løsninger for moderne adgangskontroll som står i stil med den øvrige kvaliteten. Og driftskostnadene blir lavere.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontroll, lås adgang og sikkerhet

Den viktige FG-godkjenningen

23. januar 2018

FG-kravene til sikring av låser og dører er strengere i Norge enn i resten av Europa. Mange prøver seg på en snarvei under bygging eller rehabilitering, men det kan koste dyrt. Her tar vi en kikk på FG-ordningen og effektene av den.

Les mer ›

Temaer: lås adgang og sikkerhet

Hvordan planlegge adgangskontroll i et bygg med ulike sikkerhetssoner?

9. januar 2018

Når du skal prosjektere inn adgangskontrollsystem i et bygg, er det viktig å finne balansen mellom de ulike sikkerhetssonene og brukernes behov for å bevege seg fritt. Løsningen ligger i tett dialog med utbygger og leverandør av adgangssystemet.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontroll, lås adgang og sikkerhet, Adgangssystem

Hva kjennetegner en brukervennlig adgangskontroll?

16. november 2017

Velfungerende adgangssystemer handler like mye om enkel betjening som fleksible løsninger og tilgjengelighet for funksjonshemmede.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontroll, lås adgang og sikkerhet

For smal skåtefløy? Vanlige prosjekteringstabber i dørmiljøer

15. august 2017

Når du skal beskrive et dørmiljø, kan tilsynelatende små feil i detaljene vise seg å gi kostbare konsekvenser. Som en for smal skåtefløy. Her er et knippe typiske feil i prosjekteringen som du kan sørge for å unngå.

Les mer ›

Temaer: Dørmiljø, lås adgang og sikkerhet

Bruker du nok penger på å forhindre sikkerhetsbrudd?

8. august 2017

Å få ledelsen til å forstå behovet for nødvendige oppgraderinger av sikkerheten i bygget kan være en utfordring. Ofte må det et sikkerhetsbrudd til før de reelle budsjettene kommer på plass. Nøkkelen ligger i å beskrive realitetene før det skjer noe uønsket.

Les mer ›

Temaer: lås adgang og sikkerhet

Noe Something Powerful

Fortell leseren mer

Toppteksten og den underordende toppteksten forteller oss hva du tilbyr, og skjematoppteksten avslutter. Her forklarer du hvorfor tilbudet er så fantastisk at det er verdt å fylle ut et skjema.

Husk:

  • Punktlister er bra
  • til å utheve fordeler og
  • gjøre besøkende til kundeemner.

Siste innlegg

Søk i bloggen