Adgangskontroll på spredte lokasjoner

21. mai 2019

Prosjektering av adgangskontroll i bygninger som ligger langt unna allfarvei, kan virke som en utfordring. Legg til krav om høy sikkerhet og mangel på strøm, så er det vel bare å finne frem hodepinetablettene?

Les mer ›

Temaer: Lås, Adgangskontroll, Prosjektering

Utfordringer med å prosjektere adgangskontroll

26. mars 2019Det aller viktigste grepet for å lykkes med å prosjektere adgangskontrollsystemet i et byggprosjekt, er å starte med en grundig og detaljert kartlegging. Da er det helt greit, og kanskje helt nødvendig, å hente inn bistand utenfra.

Les mer ›

Temaer: Sikkerhet, Lås, Adgangskontroll, Adgangssystem, Prosjektering, Anskaffelse

Hvordan får jeg moderne adgangskontroll i gamle låser?

1. august 2017

Behovet for økt sikkerhetsnivå i et eldre og kanskje verneverdig bygg bør ikke kollidere med ønske eller pålegg om å beholde byggestilen. Moderne lås kan monteres uten at det setter uheldig preg på en fasade.

Les mer ›

Temaer: Lås, Adgangskontroll

Adgangskontroll: Skal jeg velge trådløs eller kablet?

25. juli 2017

Om bygget skal ha trådløst eller kablet adgangssystem handler om økonomi og fysiske forutsetninger i bygningsmassen - og sikkerhet.

Les mer ›

Temaer: Sikkerhet, Lås

Adgangskontroll: Nøkkelfrie studentboliger

18. juli 2017Tap av nøkler reduserer sikkerheten og drar opp kostnadene. La oss se litt på hvordan såkalt nøkkelfrie løsninger kan gjøre det både enklere og rimeligere.

Les mer ›

Temaer: Sikkerhet, Lås

Yrkesbygg: Feil valg av låssystem og adgangskontroll kan bli dyrt

4. juli 2017

Prøver du å spare noen kroner ved å velge enkle løsninger for sikring av næringsbygg, kan det bli kostbart over tid. Men det er ikke du som bygger eller prosjekterer som må punge ut hvis adgangskontrollen ikke holder mål.

Les mer ›

Temaer: Sikkerhet, Lås

Hva er forskjellen på et patentert og ikke-patentert låssystem?

20. juni 2017

Å velge et patentert låssystem eller ikke handler om å satse på eller droppe sikkerheten for bygget du har ansvaret for.

Les mer ›

Temaer: Lås

Noe Something Powerful

Fortell leseren mer

Toppteksten og den underordende toppteksten forteller oss hva du tilbyr, og skjematoppteksten avslutter. Her forklarer du hvorfor tilbudet er så fantastisk at det er verdt å fylle ut et skjema.

Husk:

  • Punktlister er bra
  • til å utheve fordeler og
  • gjøre besøkende til kundeemner.

Siste innlegg

Søk i bloggen