Laasproffen for laasesmed og elektroinstallatorer.jpg

Her serverer vi en helt egen blogg om lås- og adgangssystemer. I Låsproffen satser vi på å gi deg som låsesmed eller installatør litt ekstra kompetanse på så vel nyvinninger som grunnleggende fagområder.

Har du møtt på utfordringer og spørsmål som du ikke er helt oppdatert på i arbeidshverdagen? Det opplever nok de fleste av oss. På noen områder går utviklingen fort, og det er ikke lett å sette av tid til å få med seg alt som skjer.

Faglig

I blogginnleggene her i Låsproffen kommer vi til å ta for oss sentrale temaer der vi mener det er viktig å være faglig på høyden:

  • Elektronisk låssystem
  • Mekaniske låssystemer
  • Patenterte låssystemer
  • Adgangssystem
  • Adgangskontroll

Du kommer ikke til å møte et massivt faglig pensum. Tvert imot satser vi på en lav terskel for at du kjapt skal få de viktigste stikkordene på de ulike fagområdene. Og det på et språk du forstår.

Og er du nybegynner på feltet, vil du trolig ha glede av en ordliste som dukker opp etter hvert.

Konkurranse

Konkurransen blir stadig hardere. Både næringsbygg, borettslag og privatboliger beholder de gamle låsene langt på overtid. Nye nøkler kopieres for en billig penge hos nøkkelfileren på hjørnet.

Elektroniske låser kan folk flest få rett hjem fra en nettbutikk i Asia.

Da er det nyttig å få noen tips om hvilke faglige kvaliteter din yrkesgruppe har å by på. Og hvordan du skal argumentere for å modernisere en gammel mekanisk låssylinder.

I det hele tatt vil du finne tips om sikring av bygg og bolig som kan inspirere deg til å levere flere produkter og tjenester til både nye og eksisterende kunder. I sum kan dette få en positiv effekt på bunnlinjen i virksomheten din.

Bedriftskunder og private

Samtidig med Låsproffen lanserer vi egne blogger for virksomheter som har behov for dine løsninger. I Adgangsbloggen kan du få innblikk i hva slags spørsmål forvaltere av næringsbygg sitter med. Eller arkitekter og rådgivende ingeniører som prosjekterer sikkerhetsløsninger ved nybygg og renovering.

Og for privatfolk byr vi på Låsbloggen. Her vil forbrukeren finne informasjon om både de siste elektroniske løsningene og tips om vedlikehold av mekaniske låssystemer.

Lov å dele

Den enkleste måten holde seg oppdatert på nye blogginnlegg er å registrere et abonnement og blir varslet på e-post. Og det er veldig lov å dele Låsproffen med kolleger og faglige kompiser.

Du finner alle de relevante knappene å klikke på her på denne siden.

Jeg håper du får nytte av innholdet vi serverer her. Start gjerne med en smakebit på nyttige tips:

Gratis proffguide: Lås- og adgangssystem for dummies Last ned nå