Kablet eller trådløs infrastruktur i adgangskontrollen?

11. februar 2020

Bør du installere kablet eller trådløs forbindelse i adgangskontrollsystemet? Fasiten ligger i det enkelte byggprosjektet du skal levere til. Som låsesmed eller installatør må du også avklare sikkerhetsbehov - og budsjett.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontrollsystem, byggprosjekt, Låsesmed

Valg av mekanisk og elektronisk adgangssystem

14. januar 2020

Både låsesmed og elektroinstallatør kan ha utfordringer med å anbefale den rette adgangsløsningen: Bør det aktuelle byggprosjektet ha mekanisk eller elektronisk adgangssystem? Svaret ligger i økonomi og sikkerhetsbehov, men det er ikke sikkert at kunden er nødt til å velge det ene eller det andre.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontroll, lås adgang og sikkerhet, Adgangskontrollsystem, Skallsikring, Låssystem

Patentert låssystem - låsesmedens anbefaling?

3. desember 2019

Utgangspunktet for deg som låsesmed er mer enn bare "å låse døren". Du skal sikre bygget. Derfor bør du gi veiledning om et patentert låssystem.

Les mer ›

Temaer: Sikkerhet, Lås

GDPR: Konsekvenser for leverandører av elektroniske adgangssystemer

16. januar 2018

De nye europeiske reglene om personvern får konsekvenser for deg som leverandør av adgangssystemer. Hvis du ikke behersker rollen som databehandler, kan det bety tapt salg.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontroll, Personvern

5 gode grunner til serviceavtale på dør og adgangssystemer

21. november 2017

Dørmiljøet består av mange komponenter som kan svikte hvis ikke produsentens anbefalte servicepunkter gjennomføres. Med en serviceavtale får både låsesmed og installatør ansvar for kontroll og vedlikehold av sine områder. Gevinsten er mer stabil drift for kunde og en jevn ekstrainntekt for leverandør.

Les mer ›

Temaer: Adgangssystem

Hvorfor må kommunikasjonen med adgangssystemet være kryptert?

31. oktober 2017

På linje med mange andre datasystemer, må du ta utgangspunkt i at uvedkommende forsøker å hacke adgangssystemene du leverer. Derfor må du som installatør skape trygghet hos kundene.

Les mer ›

Temaer: Adgangssystem

Hva sier personvernreglene om adgangskontroll?

12. september 2017

Nøkkelkort, pinkode og kamera er effektive kilder til å spore bevegelser og atferd hos brukere av adgangssystemer, men det er grenser for hvilke data som kan samles og hva de kan brukes til. Som låsesmed bør du gjøre systemeier oppmerksom på personvernreglene.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontroll

Slik anbefaler du rett type adgangssystem

24. august 2017

I spennet mellom sikkerhetsbehov og bevegelsesfrihet er det en rekke forhold du må avklare for å kunne gi kunden råd om hva slags adgangssystem som egner seg i hvert tilfelle.

Les mer ›

Temaer: Adgangskontroll

Tips til mersalg for låsesmeder

10. august 2017

Nøyer du deg med å levere det kunden har bestilt? Ha et våkent øye og ta en liten prat underveis, så kan det dukke opp flere inntektsbringende oppgaver.

Les mer ›

Temaer: lås adgang og sikkerhet

Adgangskontroll: Skal jeg anbefale online eller offline?

6. juli 2017

Om du skal gå for å levere online eller offline adgangssystem avhenger av hvilke funksjoner oppdragsgiver har behov for.

Les mer ›

Temaer: Sikkerhet

Noe Something Powerful

Fortell leseren mer

Toppteksten og den underordende toppteksten forteller oss hva du tilbyr, og skjematoppteksten avslutter. Her forklarer du hvorfor tilbudet er så fantastisk at det er verdt å fylle ut et skjema.

Husk:

  • Punktlister er bra
  • til å utheve fordeler og
  • gjøre besøkende til kundeemner.

Siste innlegg

Søk i bloggen