På tide å bytte ut dørlåsen?

Av Odd-Harald Danielsen 5. februar 2019

Er du usikker på hvor trygg dørlåsen din er, kan du begynne med å ta en titt på sylinderen. Kanskje er det på tide å oppgradere? 

Les mer ›

Temaer: Lås, Elektronisk lås

Hva passer de gamle nøklene mine til?

Av Jan André Mikalsen 26. oktober 2017

Hvor passer de gamle nøklene som har hopet seg opp etter diverse bytter av hus og leilighet? Hvis du stiller deg dette spørsmålet, er det et varsel om at du bør ta en gjennomgang av sikkerheten i eget hjem.

Les mer ›

Temaer: Elektronisk lås

Slik åpner du for rørleggeren når du er på båttur

Av Håkon Sandmark 3. oktober 2017

Ikke visste jeg at fjernbetjening av den digitale kodelåsen skulle gi så mye praktisk frihet i hverdagen. Bli med på båttur!

Les mer ›

Temaer: Elektronisk lås

7 grunner til å vurdere elektronisk dørlås

Av Odd-Harald Danielsen 19. september 2017

Å miste nøklene medfører et stressmoment i hverdagen. En elektronisk kodelås til døren kan være løsningen på både dette og andre praktiske utfordringer. I tillegg er det litt kult å håndtere sikkerheten digitalt og trådløst.

Les mer ›

Temaer: Elektronisk lås

Om Låsbloggen

Har du behov for veiledning i en jungel av smarte adgangs- og sikkerhetsløsninger? Låsbloggen tar for seg spørsmål om sikkerhet og trygghet hjemme hos deg. Kanskje ønsker du å løse utfordringer med moderne teknologi i et gammelt hus. Bloggen vil også gi deg innspill som kan gjøre hverdagen tryggere for deg og familien.

 

Besøk assaabloyopeningsolutions.no

Siste innlegg

Søk i bloggen